Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2008

Wedding Season...

Heyyaa...I'm back again. It's been a while huh? So many things had happened for the past few weeks. Actually I just came back from my hometown. Attended my schoolmate's wedding - Riena on May, 24. She was apparently so happy to 'upgrade' her status hehe and you can see that in her blog & fp. After a 10-hour ride in a train (KTM) with Cik Dyenne we reached the destination at 7.50 am. Phewww..luckily we took the coach with bed la.

Back to the wedding story. Cik Pah fetched me at my family's rest house and we were at the wedding as early as 11.30 am. Terasa mual2 dan pening2 jugak coz I didn't really sleep well in the train. Mana tidaknya, masa awal2 tido tu terasa miang2..hihi. Asyik dok menggaru seluruh badan, nak kata nyamuk takde pulak, iskk...pijat kot? Goyang2 tu standard la..hehe. Actually, datang awal to the wedding tu bukan apa, just to stand by. Stand by jadi tukang make-up pengantin. In case je la emergency..tapi sib baik la mak andam nyer ade..…

Selamat Hari Lahir..Ayu...

Selamat Hari Lahir....Happy birthday to me....dah masuk 27 tahun dah tahun ni (tapi still macam 25..muahaha..masuk lif tekan sendiri) Syukur alhamdulillah kepada Allah kerana telah memberi nikmat kehidupan yang sangat tidak terhitung nilainya. Namun, masih banyak lagi kekurangan diri yang perlu diperbaiki. Bukannya tidak sedar, tapi entah lah...mungkin lalai, alpa, leka dan yang sewaktu dengannya, malah kekadang tu sengaja. Walau apa pun, jauh di sudut hati hanya Tuhan yang mengerti...alamak sentimental la pulak arini...heheh. My birthday wish? Hmm..nothing much. I just hope something good will happen someday in my life. Amin.....


P/S: Terima kasih kepada yang wish/send cards/flowers to me...i luv u all..terharu!