Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Precious Moment...

Assalamualaikum..isk isk..lamanya tak menjenguk blog mak long nih. Anyway, nothing much to share except one good news :) In 3 months time (plus plus) mak long dan hubby will be meeting our liltle junior, which we don't know whether it's a boy or girl yet but it'ts better to just leave it surprise la kan hihi.
Bagi mak long, pregnancy experiences memang sangat mencabar especially on the early trimester. Bak kata orang, setiap individu tu berbeza pengalamannya. Mak long ni tergolong la dalam kategori orang-orang yang memang alah teruk masa awal-awal dulu. Terasa diri tu bukan mak long dah masa tu..hehe.Tapi Alhamdulillah, syukur..pejam celik-pejam celik sekarang dah nak masuk 6 bulan. 
Each week and month we treasure lot's of changes - mentally and physically. Antara the best moment yang mak long dapat rasai ialah ketika mendengar degupan jantung baby dan pada usia kandungan menjangkau 5 bulan, mak long dapat rasa pergerakan dia. Mak long ada terbaca dlm artikel kat i…