Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

Dejavu di Cyberjaya

Butterfly terbanglah tinggi...
Setinggi anganku untuk meraihmu...
Hohoho layan...memula tak layan, akhirnya layan. Tambah-tambah dah ada 'geng' layan sekaki (sapo laei, hubby mak long tu la). Ya itulah dia penangan citer Dejavu di Kinabalu. Entah apa endingnya, hari ni last episod. Hihi sonok juga la ada citer ni petang-petang, tidak la rasa lama sangat menunggu waktu nk berbuka tu. Selalunya dalam pukul 6 lebih mak long dh siap masak. Kemudian baring-baring aje melepaskan kepenatan di sofa.Takut tetido je..
Yaa, seperti biasa, bila bukak blog mesti mak long rasa nak meluahkan rancangan nak masak apa arini. Tapi arini tak mau citer pasal menu makan, but nak citer rancangan nak buat 'Banana Milk Shake with Ice Cream'. Wawawa...kt rumah ada beberapa bijik pisang berangan, ada ice cream kaler rainbow2, susu segar, esen vanilla takde tp ada esen choclate & ais cube. Yes, complete. So buleh la try buat petang nanti..Aduh...terliur..terliur...
Credit pic to here