Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2015

KAPSUL "AJAIB" UNTUK YANG TAK RAJIN MAKAN SUPPLEMENT

Bismillahirrahmanirrahim.

Hehe ni cerita apa pulak ni? Kapsul ajaib? Hehe, ni la dia rangkaian produk Camellya Gold iaitu supplement dari serbuk mutiara asli.

Memang ajaib sangatlah sebab kapsul ni hanya perlu makan 1-2 BIJI JER SEMINGGU tapi hasilnya Masya Allah...kesihatan secara total luaran dan dalaman.


APA YANG "AJAIB" SANGAT KAPSUL NI?

✔ Kapsul ini adalah serbuk mutiara asli yang sangat pure dari grade AAA yang terbaik dari Sabah. Makan sikit saja dah cukup!
✔ Kulit semakin cerah dan glowing dari dalam
✔ Merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat dan sensitif
✔ Kulit bertambah lembab dan halus
✔ Sel-sel kulit akan diperbaharui
✔ Sumber kalsium yang baik untuk tulang dan sendi
✔ Mengurangkan masalah keguguran rambut
✔ Menyingkirkan toksin beracun dari badan

Harga : RM80 sebotol

Tapi anda akan jimat banyak jika anda mengambil Set Ekslusive Camellya Gold, malah akan memberikan kesan yang optimum.Set A Combo Merdeka memberi penjimatan yang sangat berbaloi. Dapat FREE P…

Istimewanya Camellya Gold Beauty Care di mataku

Assalamualaikum w.b.t.

Hari tu mak long dah share kan apakan intipati kandungan yang terdapat dalam Camellya Gold Beauty Care ni dan apa pula fungsi setiap bahan yang digunakan itu. Hari ni mak long nak cerita kebaikan dan kelebihan jika kita  menggunakan set ini secara konsisten dan berterusan.

DEEP ACTION CLEANSER 6OMLS
Keistimewaan:

MelembutkanMenghaluskan dan melicinkan kulit mukaMembantu menghilangkan jerawat dan kedutan kulitKulit lebih berseri dan bermayaWangian yang sangat segar dari extract rose oilKhasiat yang sangat berkualiti dari extract sireh 
WHITENING & MOISTURIZING TONER
Keistimewaan:

Menutup liang-liang roma muka yg terbukaMenapis kotoran.Menjadikan tekstur kulit LicinMenghilangkan bekas jerawat dan sel-sel kulit muka yang telah matiMenyegarkan kulit mukaWangian lembut dari extract tea tree dan double apple stem cell
DAY PERFECTION CREAM SPF 30
Keistimewaan :

Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB.Mengurangkan garis-garis halus.Mengekalkan kelembapan kulit…

Wajah anjal seawal 7 hari!

Serius wajah memang rasa anjal dan pipi rasa gebu-gebu gitu. Bila senyum kat cermin, mudah je nak sapu blusher sebab “apple of the cheeks” tu timbul hikhik. Bak kata orang putih nampak elastic dan “feeling plumper” gitu. Bukan sembang kosong, memang dah rasa sendiri kan. Hari demi hari boleh rasa perubahannya. See my fuller face and fresh look giteww



Kalau akak-akak dan juga adik-adik ada masalah

Wajah nampak tua sebelum usiaGaris halus dah makin jelas kelihatanKulit kusam macam tak pernah cuci muka setahun
In Sha Allah, mak long ingin sharekan khasiat dan manfaat bahan-bahan organic yang terkandung di dalam Set Camellya Gold Beauty Care 4 in 1 ini. Oh btw, kenapa ia dipanggil set 4 in 1? Ini kerana dalam set ini ada empat item iaitu

1. Deep Action Facial Cleanser
2. Whitening & Moisturizing Toner
3. Day Perfection Cream (SPF 30)
4. Night Cream Treatment
Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalam set ini:



Phyto Cell Tec Extract Alp Rose (Ektrak bunga mawar dari Swiss) Kebaikan: Me…