Wednesday, August 12, 2015

Istimewanya Camellya Gold Beauty Care di mataku


Assalamualaikum w.b.t.

Hari tu mak long dah share kan apakan intipati kandungan yang terdapat dalam Camellya Gold Beauty Care ni dan apa pula fungsi setiap bahan yang digunakan itu. Hari ni mak long nak cerita kebaikan dan kelebihan jika kita  menggunakan set ini secara konsisten dan berterusan.

DEEP ACTION CLEANSER 6OMLS
Keistimewaan:

  • Melembutkan
  • Menghaluskan dan melicinkan kulit muka
  • Membantu menghilangkan jerawat dan kedutan kulit
  • Kulit lebih berseri dan bermaya
  • Wangian yang sangat segar dari extract rose oil
  • Khasiat yang sangat berkualiti dari extract sireh 

WHITENING & MOISTURIZING TONER
Keistimewaan:

  • Menutup liang-liang roma muka yg terbuka
  • Menapis kotoran.
  • Menjadikan tekstur kulit Licin
  • Menghilangkan bekas jerawat dan sel-sel kulit muka yang telah mati
  • Menyegarkan kulit muka
  • Wangian lembut dari extract tea tree dan double apple stem cell

DAY PERFECTION CREAM SPF 30
Keistimewaan :

  • Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB.
  • Mengurangkan garis-garis halus.
  • Mengekalkan kelembapan kulit wajah dan bertindak sebagai alas bedak.
  • Menjadikan warna kulit sekata dan berseri.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Persis BB cream yang sangat lembut dan lembab. 

NIGHT CREAM TREATMENT
Keistimewaan:

  • Memberi kelembapan pada kulit muka
  • Mengecilkan pori-pori,
  • Mengembalikan keremajaan kulit,
  • Anti kedutan
  • Mencerahkan kulit muka,
  • Membantu mengurangkan jerawat dan jeragat,
  • Mengurangkan aktiviti ‘tyrosinase’ dan melanin sekaligus membantu mengurangkan pigmentasi kulit secara keseluruhan.
  • Dirumus dari bahan bahan kualiti tinggi:


#VIRGIN COCONUT OIL
#ARGAN OIL
#EXTRACT SIREH
#ROSE OLI
#TEA TREE
#DOUBLE APPLE STEM CELL
#VITAMIN E
DAN BANYAK LAGI.

ADA LAGI BEST!!
  1. Tanpa sebarang pengelupasan
  2. 100% organic
  3. Tanpa memedihkan
  4. Tanpa merengsakan kulit anda
  5. Tanpa menghakis serta menipiskan wajah anda
  6. 100% Selamat
  7. 100% Suci, halal
  8. 100% Buatan muslim
  9. 100% Tanpa sebarnag bahan kimia
  10. 100% Tanpa mercury
  11. Tanpa pantang larang
Haa..cuba bagitau best ke tak best? Setakat ni mak long amat-amat berpuas hati dengan set ini. Alhamdulillah. Mak long pun tak suka nak sebarkan benda yang belum pasti manfaatnya. Tapi bila dah terbukti, apa salahnya mak long share dengan anda semua. Sekiranya anda perlukan maklumat lanjut, boleh hubungi mak long di WhatsApp 0133973420.

No comments: