Skip to main content

KAPSUL "AJAIB" UNTUK YANG TAK RAJIN MAKAN SUPPLEMENT


Bismillahirrahmanirrahim.

Hehe ni cerita apa pulak ni? Kapsul ajaib? Hehe, ni la dia rangkaian produk Camellya Gold iaitu supplement dari serbuk mutiara asli.

Memang ajaib sangatlah sebab kapsul ni hanya perlu makan 1-2 BIJI JER SEMINGGU tapi hasilnya Masya Allah...kesihatan secara total luaran dan dalaman.


APA YANG "AJAIB" SANGAT KAPSUL NI?

✔ Kapsul ini adalah serbuk mutiara asli yang sangat pure dari grade AAA yang terbaik dari Sabah. Makan sikit saja dah cukup!
✔ Kulit semakin cerah dan glowing dari dalam
✔ Merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat dan sensitif
✔ Kulit bertambah lembab dan halus
✔ Sel-sel kulit akan diperbaharui
✔ Sumber kalsium yang baik untuk tulang dan sendi
✔ Mengurangkan masalah keguguran rambut
✔ Menyingkirkan toksin beracun dari badan

Harga : RM80 sebotol

Tapi anda akan jimat banyak jika anda mengambil Set Ekslusive Camellya Gold, malah akan memberikan kesan yang optimum.Set A Combo Merdeka memberi penjimatan yang sangat berbaloi. Dapat FREE POSTAGE dgn FREE CONSULTATION lagi . Ambil full set baru la balance kulit
cantik luar dan dalam.



Tapi anda kena cepat tau sebab promosi ni TERHAD 50 ORANG SAJA.

Dah buat kira-kira? Jimat kan?

Apalagi jom order:

WhatsApp 0133973420

‪#‎kapsulserbukmutiara‬
‪#‎supplement‬
‪#‎camellyagoldbeautycare‬
‪#‎mmucyberjaya‬
‪#‎cyberjaya‬
‪#‎putrajaya‬
‪#‎naturalskincare‬

Comments

Popular posts from this blog

Plain Heavy Chiffon Shawl : We all love them :)

Bismillahirrahmanirrahim.

Hari ini datang office, kawasan car park agak lengang. Ada le beberapa bijik kereta. On the way ke office, pathway suram dan sunyi. Sepertinya memahami, dah ujong tahun. Udah-udah la kejer hehe. Kalau diikutkan hati memang nak je cuti lagi. Tapi tak apalah. Lagi pun mak long substitute colleague mak long yang ke umrah.

Semalam agak teruja juga, ada reporter from Utusan Malaysia datang nak buat coverage tentang dua postgraduate programme under faculty mak long nih. Teruja la siapkan dokumen sampai tak lunch ngehehe. Interviewnya, tak sampai pun 15 minit. Pukul 3 petang baru terasa lapar. Tak lama lepastu supplier shawl mak long pun sampai untuk hantar stok terkini. Syukur alhamdulillah, ada 20 helai semalam. 10 helai dah licin. Tinggal lagi 10 helai.

Customer yang dah pernah beli mesti repeat beli shawl heavy chiffon ni. Semalam, ada seorang customer baru, bila dia cuba satu, terus dia amik dua helai. Senang nak pakai katanya and tak perlu susah2 sangat nak …

Halagel Softgel

Bismillahirrahmanirrahim.
Bila sebut Halagel, mesti terbayang garam. Tidak terfikir pulak Halagel ada juga produce product-product kesihatan lain. Yang boleh terjumpa ni ialah masa mak long tengah search for Virgin Coconut Oil (VCO). Dulu sebelum kawen, rajin gak la consume VCO ni. Rata-rata harga VCO ni mesti RM39 (60 capsules) and campur pos dah jadi la RM40 +++. Yang bestnya VCO Halagel ni RM27 (60 capsules). Nak dijadikan cerita sekarang tengah promo, so dapat harga RM25 sahaja! Ini memang terbaik :)
Kebetulan pula, stok Omega pun dah takde (plus budget agak tight juga this month), Halagel ada juga product Omega 3 Fish Oil. Just imagine the price is only RM19 (for 500 mg). Apo lagi borong lah heheh... Untuk mengetahui maklumat lanjut tentang manfaat produk ni, boleh visit the website
Saya sangat suka! Hehe...

DETOX BREAKOUTS : NORMAL OR SOMETHING TO WORRY?

Assalamualaikum warahmatullah.

Apabila bertukar kepada sesuatu produk penjagaan kulit, pernah tak kulit anda tiba-tiba naik jerawat yang teruk malah lebih dahsat daripada sebelum ini?

Oh ya, tapi kita check dulu, jika produk penjagaan kulit yang anda cuba itu hanya berasaskan dari bahan organik tanpa bahan kimia, itu adalah satu petanda yang sangat baik! Ini menandakan kulit anda sedang berfungsi dengan  baik untuk menyingkirkan toksin dan kekotoran yang tersimpan di dalam kulit.

Sebenarnya, setiap hari tubuh kita akan bekerja keras dalam menyingkirkan toksin (atau dengan nama lain kita panggil detox) samada melalui salur pernafasan, buah-pinggang, darah malah termasuk jugalah melalui kulit. Produk yang berasaskan bahan organik akan membantu mempercepatkan lagi proses pembuangan toksin dari kulit berlaku. Sekiranya, kandungan toksin dalam badan seseorang itu terlalu tinggi, lebih lama la proses "menyahtoksin" ini akan mengambil masa.

1. Bagaimana membezakan ini adalah proses…